Červnové sportovní úspěchy Červnové sportovní úspěchy Červnové sportovní úspěchy Červnové sportovní úspěchy Červnové sportovní úspěchy

Červnové sportovní úspěchy

Konec sezóny přímo svádí k tomu, aby divadla začala poměřovat síly v nejrůznějších sportovních disciplínách. MDP se zúčastnila hned tří různých soutěží a nevedla si v nich vůbec špatně.
První sportovní klání se uskutečnilo hned zkraje června. V sobotu 2. 6. vyrazil náš tým složený převážně z divadelních techniků do Mostu, aby zabojoval ve fotbalovém turnaji Divadelní kopačka. Ležel před nimi úkol vskutku nelehký, protože obhajovali loňské vítězství. Ale zadařilo se. I tentokrát naši amatérští fotbalisti uspěli a vystoupali na nejvyšší bednu.

O necelý týden později, v pátek 7. 6. se hrál v pražských Žlutých lázních divadelní turnaj v plážovém volejbalu. MDP tentokrát vyslala do boje dva trojčlenné týmy složené částečně z herců a částečně ze zaměstnanců divadelního zázemí a i tentokrát jsme se mohli radovat. Jedna z našich trojic se totiž v tvrdé konkurenci umístila na krásném třetím místě.

A sportovní první polovinu června jsme zakončili Velkou holešovickou, nočním štafetovým během v pražské Stromovce. Na start jsme nasadili tři herce doplněné jednou uvaděčkou a drželi si palce, aby to klaplo. A měli jsme štěstí. Naše čtveřice v tvrdé konkurenci dalších divadel zabojovala a povedlo se jí vyběhat pro nás bronzovou medaili.

Všem účastníkům sportovních akcí moc děkujeme za vzornou reprezentaci MDP a gratulujeme k dosaženým úspěchům!